En af nøglerne til at leve i harmoni med sig selv og verden, kan i høj grad handle om at sætte sig ud over vores selvbeskyttelse og træffe valg ud fra hvad der inspirerer os og pirrer vores nysgerrighed for at se tingene som helt nye og lade tingene folde sig ud uden at vi skal have en facitliste, lidt som et barn eller en kreativ kunster som lader oplevelsen suge ind i flowet.

Transformations aktiviteter er indstillet fra nu af og til videre

Transformationsyoga er unik teknik,

Der utrolig kraft i de fysiske yogagrene, Hatha Yoga, De 5 riter og Diamantyoga.

 

Jeg har dyrket dem alle intenst og videreudviklet den meget powerfulde Diamantyoga til en endnu mere powerfuld yogaform som jeg har valgt at kalde Transformationsyoga.

du lærer at arbejde med kroppens energilegemer og flow af energi, du lærer at kommunikere med dit chakrasystemet og dit energiflow samt  hente energi som du kan bruge til at opløse blokeringer fysiske, mentale og emotionelle der er lagret i din krop .


Alt er energi, du er energi, du er ikke adskilt fra men forbundet direkte med kilden

( Forudsætninger for at få udbytte af teknikken er at du kan formidle eller sanse energi. eller du har ægte interresse for at lære at formidle eller sanse energi )

Teknikken er stående og fornemmes som en blanding af kropsbevægelse og meditativ bevægelse på dagen lærer du en basis og herfra kan du videudvikle teknikken til at passe dit temperament 

Transformationsyoga har en gavnlig effekt for alle.

Nybegyndere vil opleve en hel ny måde at dyrke Yoga på, men vil forholdvis hurtig kunne lære/forstå og få udbytte af teknikken.

Teknikken bliver din egen på et tidspunkt, det er herfra du oplever at du kan skabe magi på en legende måde.

Sidegevinst ved denne teknik er at den er én stående teknik ( uden måtte ) og den virker som foryngelsesgymnastik på dine indre organer samt giver dig en udstråling af liv og vitalitet og en indre følelse af harmoni.

 

Ved regelmæssig brug af Transformationsyoga tilfører du øget energi til dig selv på alle planer og du opnår en tilstand der ikke kan beskrives med ord.

 

Tilstanden kan bedst beskrives som fuldkommen nærvær og ikke eksistens på samme tid.

 

Inspiration og interesse følg med på facebooklink.

 

 

 

 

Venlig hilsen, Namaste

Palle Meincke

Oldtidens vismænd og videnskabens nærmer sig hinanden du finder nøglen til himmerige indeni, siger vismanden, videnskabsmanden har identificeret hjertet som kroppens højeste intelligens, du finder alle svarene indeni dig selv siger vismanden,