Lær at få din Psoasmuskel til at arbejde for dig

Fantasi og magi Kunstner Jørgen Caspersen

Lær at få din Psoasmuskel til at arbejde for dig

Workshop beskrivelse, du lærer om, hvad og hvordan du skaber angst og stress og hvordan du med bevægelse og Yogaøvelser med lange dybe stræk opløser angst og stress, det er en vekselvirkning mellem information og arbejde med strækteknikker du kommer kun til at arbejde i korte intervaller, der en hel del information der giver dig forståelse hvordan du selv kan tackle angst og stress fremadrettet og skabe harmoni i dit liv. 

På denne dag Lærer du hvordan du selv kan opløse kroppens og sindets traumer, stress og blokeringer, gemte og glemte, gennem målrettet arbejde med Psoasmusklen. The Muscle off the soul, som Psoasmusklen også kaldes, er en vital nøgle til at slippe gemte og glemte tilstande skabt af frygt, angst, stress og ensidige arbejdsbevægelser.

Psoasmusklen, sjælens Musklen, kroppens største Muskel og nøgle til at slippe Traumer og Stress

Psoasmusklen er kroppens største og dybestliggende muskel i vores legeme, Psoasmusklen påvirker vores kropsholdning musklerne integritet, fleksibilitet, styrke, vores evne til at bevæge kroppen og skabe plads til vores indre organer.

Psoasmusklen vokser ud af begge sider af rygsøjlen, og spænder sideværts fra den 12 ryghvirvel til hver af den 5 lændehvirvel. Derfra strømmer den ned gennem bækkenet, og er fastgjort til toppen af lårbenet i begge sider.
Psoasmusklen er direkte forbundet til reptilhjernen og det sympatiske nervesystem, der er en del af det autonome nervesystem.

Hvor i ligger magien i arbejdet med Psoasmusklen ?
På den korte bane opløser den stress, angst og traumer.
På den lange bane hjælper den dig til at opløse uhensigtmæssige mønstre og øge din selvforståelse, så du herfra lever dit potentiale bevidst.
Det handler om du ser din angst i øjnene, accepterer at den er en ubevidst del af dig, men at du ikke lader den dominere dine valg.
Psoasmusklen holder din krop harmonisk oprejst og smidig, vital hele livet og sikrer plads til dine indre organer,
Kroppen er intelligent og alle dens funktioner er skabt til at fungere i det fineste samspil, og du som beboer i denne fantastiske krop er skaberen af alt der sker i dit liv.

Forståelsen for dette samspil og evnen til at få disse intelligenser i samspil kan være med til at bestemme den enkeltes livskvalitet, harmoni og sundhed.