LazyboneYoga,

LazyboneYoga, er et unkt tilbud, som alle i en virksomhed kan deltage uden forhåndsviden om Yoga

LazyboneYoga tager udgangspunkt i at udøveren kun udøver een enkel basis stilling, og selve denne stilling varieres med 2 forskellige åndedræt, det ene åndræt stimuleres kroppens immunforsvar, det andet åndedræt stimulerer kroppens meridiansysten, fjerner stress og øger hjernens intelligens.

Der kan tilføjes en meditation der er enkel at lære at udføre uden nogen form for anstrengelse, denne meditation, giver dyb afslappelse reducerer stress og øger hjernens intelligens

Gevinsten for virksomheden, samvær og hygge lær hinanden at kende på et mere afslappet og uformelt plan styrk kemien og ånden i virksomheden,  

ledere og medarbejdere udvikler højere grad af sundhed og intelligens og mindre grad af stress

Nu er Yoga anerkendt af videnskaben som helsebringende og ikke bare Nonsens !

Yoga som er en oldgammel disiplin giver sundhed, livsglæde og forlænger livet. Yoga stillinger gør rygsøjlen, kroppens akse, rørig og spændstig, beroliger og styrker nervesystemerne og får musklerne til at slappe af, på en måde der samtidig stimulerer de indre organers sundhed.

Effektivitet er det antal af resurser der bruges for at nå et mål. Effektivitet kan også defineres som at nå et mål med et minimum af anstrengelse.