Nu er Yoga anerkendt af videnskaben som helsebringende og ikke bare Hulli buli, tågesnak eller overtro 

Yoga som er en oldgammel disiplin giver sundhed, livsglæde og forlænger livet. Yoga stillinger gør rygsøjlen, kroppens akse, rørig og spændstig, beroliger og styrker nervesystemerne og får musklerne til at slappe af, på en måde der samtidig stimulerer de indre organers sundhed.
Yoga arbejder automatisk med både Psoasmusklen og Vagusnerven øg dit kendskab og arbejd målrettet med ovenstående så stimulerer du kroppens egen evne til at opløse stress, spændinger og kronisk inflammation.

Kombiner Yoga med sund kost rent drikkevand og motion der er lystbetonet så er du igang med at skabe fornyet energi, balance og harmoni i dit liv.

Yoga kan dyrkes alene eller på hold

Hatha Yoga er af de oprindelige Yogaformer, giver sundhed, livsglæde og forlænger livet. Yoga stillinger gør rygsøjlen kroppens akse, rørig og spændstig, beroliger og styrker nervesystemerne og får musklerne til at slappe af, på en måde der samtidig stimulerer de indre organer. Bevidst og viljestyret ånding giver cellerne i kroppen ilt og og dermed energi og befrier kroppen for affaldsprodukter og giftstoffer.

Hatha yoga kan varieres på mange måder, den kan indeles i to dele en fysisk og en mental del, den fysiske består af stillinger, stationære samt dynamiske og åndedrætsøvelser, den mentale del består af koncentration og afslapningsøvelser med fokus på åndedrættet 

En af de største Hatha Yoga indflydelser inden for og uden for Indien har været Swami Sivananda af Rishikesh (1887-1963)

http://translate.google.dk/translate?hl=da&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Hatha_yoga&prev=search

Ifølge legenden, er Lord Shiva  krediteret som grundlægger af hatha yoga. 

Vi har selv nøglen til forandringer, Yoga er ikke den eneste nøgle, yoga kunne være en mulig nøgle for nogle. Vi vælger selv om vi vil forandre vores liv